Menu

Sport
VICTORIE LA SCOR

CSM Rm. Sărat s-a calificat în turul II al Cupei României, fără nicio emoție! Echipa râmniceană de liga a 3-a s-a impus cu scorul de 8-1 în fața, câștigătoarei fazei județene, Voința Lanurile. Meciul a fost dominat de galben-albaștri de la început până la final.

In primul tur al fazei nationale a Cupei Romaniei, editia 2018-2019, CSM Rm. Sarat a intalnit castigatoarea fazei judetene, Vointa Lanurile. Meciul s-a disputat, aseara, pe stadionul ,,Vointa,, din Lanurile, iar scorul a fost deschis de ramniceni, in minutul 16, prin reusita lui Vintila, care a facut dubla in minutul 28. Pentru CSM Rm. Sarat a marcat si Balan, in minutul 33, iar pentru Vointa Lanurile, Lazar cu doar cateva minute inainte de finalul primei reprize. La pauza scorul a fost 3-1 pentru ramniceni. Imediat dupa reluarea jocului Balan a facut si el dubla, iar ramnicenii mai au inscris de patru ori prin: Burghelea, Chivu, de doua ori, si Mihalache. Scorul final al partidei a fost 8-1 pentru CSM Rm. Sarat care s-a calificat in turul II al Cupei Romaniei, care se va desfasura pe 15 august.

Pana atunci, ramnicenii au programate noi meciuri de verificare, maine urmand sa intalneasca echipa de Liga a III-a, CSM Focsani. Meciul se va disputa pe stadionul ,,Olimpia,, de la ora 11.00.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>