Menu

Sport
PRIMA VICTORIE

FCSB -Politehnica IaşiFCSB a surclasat-o pe Politehnica Iaşi cu scorul de 4-0, duminică seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un meci din etapa a treia a Ligii I de fotbal. Pentru roș-albaștrii a fost prima victorie din actuala ediție a campionatului.

FCSB a reuşit prima sa victorie din acest campionat prin golurile marcate de Harlem Gnohere, de doua ori, Dennis Man si Olimpiu Moruţan (90+3). Ultimele două reuşite au venit după ce ieşenii au rămas în zece oameni, atacantul olandez Moussa Sanoh fiind eliminat în min. 84. Cea mai mare situaţie de gol a oaspeţilor a fost ratată în min. 49 de Andrei Cristea, care l-a lobat pe portarul Cristian Bălgrădean, dar fundaşul Bogdan Planic  a respins de pe linia porţii.

FCSB a câştigat al doilea său meci consecutiv cu 4-0, după victoria de joi cu Rudar Velenje, din preliminariile Europa League.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>