Menu

Sport
PRIMA VICTORIE

fc viitorul-voluntariViitorul Constanța a câștigat meciul cu FC Voluntari, scor 2-0, în etapa a 3-a din Liga 1. Constănțenii au obținut prima victorie din acest sezon la capătul unui meci destul de slab.

Ilfovenii au dat primele emoţii la poarta lui Buzbuchi, la şutul lui Bucurică. Până la pauză, şi De Nooijer  şi-a încercat norocul la cealaltă poartă, dar Drăghia s-a opus. Fără Hagi pe bancă, după eliminarea de la Chiajna, constănţenii au fost aproape să primească un gol şi în repriza secundă. Viitorul s-a impus pe final. Ianis Hagi a obţinut un penalty, dar nu a executat tot el, după ratarea din prima etapă, cu Dunărea Călăraşi. Vînă a fost cel care a transformat cu emoţii, în minutul 69.

S-a terminat 2-0 pentru Viitorul, după ce golgheterul constănţenilor din Europa League, Drăguş, a înscris şi el în minutul 79.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>