Menu

Social
INCENDIU LA FISC

A fost panică aseară la Serviciul de Taxe și Impozite din Constanţa, din cauza unui incendiu care a izbucnit la ghena de gunoi aflată la subsolul clădirii. Flăcările s-au extins pe toată tubulatura ghenei de gunoi până la etajele superioare. Câteva angajate și paznicul instituției, care se mai aflau în clădire la aceea oră, au dat alarma, iar apoi au ieșit cu toții afară.

La aceea ora in cladire mai erau doar cativa angajati. Ghiseele cu publicul fusesera inchise. Paznicul a simtit miros de fum si le-a anuntat pe  femeile de la birouri. Ele au sunat la 112.

Misiunea pompierilor nu a fost deloc usoara. Cladirea se umpluse cu fum iar vizibilitatea era redusa. In cele din urma toate persoanele au fost evacuate. Dupa aproximativ o ora, pompierii militari au reusit sa localizeze si sa lichideze incendiul. Vor stabili si de unde a pornit focul. Nu exclud varianta ca cineva sa fi aruncat la gunoi o tigara aprinsa. Pe parcursul intervenţiei pompierilor, traficul rutier pe bulevard a fost închis.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>