Menu

Sport
UN NOU TRANSFER?

Ianis HagiIanis Hagi este la un pas de un nou transfer important în carieră. Fotbalistul este în vizorul lui Standard Liege, echipă care l-a transferat pe Răzvan Marin de la Viitorul în iarna anului 2017. Între cele două cluburi au existat tatonări, iar Gică Hagi aşteaptă o ofertă de la formaţia belgiană în următoarele săptămâni.

Ianis Hagi ar putea părăsi, pentru a doua oară, FC Viitorul. Fiul „Regelui” a fost urmărit de Standard Liege  la meciurile din Europa League, cu Vitesse. Deși ar putea ajunge coleg cu Răzvan Marin la belgieni, Ianis evită să de un răspuns clar despre interesul belgienilor. Ianis a mai fost transferat o dată de la Viitorul, în iulie 2016, când italienii au plătit pentru el două milioane de euro. Cu toate acestea, după numai un an și jumătate, Gheorghe Hagi ș-a „răscumpărat” fiul cu aceeași sumă.

Decarul Viitorului nu a reușit să se impună la Fiorentina, fiind trimis să joace la Fiorentina Primavera, echipă pentru care a bifat 7 goluri în 19 meciuri. Pentru prima echipă, Hagi a jucat doar două meciuri – în total, 48 de minute.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>