Menu

Sport
MUTARE BLOCATĂ

Ivan PesicBate Borisov a vrut să-l transfere pe mijlocașul croat Ivan Pesic, Dinamo a fost de acord, dar Florin Bratu a intervenit și a blocat afacerea. 

Bate Borisov l-a dorit insistent pe mijlocașul de bandă Ivan Pesic, dar bielorușii s-au lovit de refuzul lui Florin Bratu. Asta cu toate că la nivel verbal transferul era ca și făcut! În primă fază, Bate, care joacă în turul trei al Ligii Campionilor, le-a propus bucureștenilor 150.000 € plus procente dintr-o vânzare viitoare, dar managementul dinamovist a refuzat vehement mutarea. Borisov a dublat suma, iar șefii roș-albi au acceptat. Mutarea a căzut însă în momentul în care antrenorul Florin Bratu a fost întrebat dacă este de accord. Aceleași surse suțin că mutarea se mai poate face doar dacă Borisov va mai plusa financiar, dar șansele sunt foarte mici.

Oricum, dacă Pesic va fi vândut, Dinamo ar trebui să vireze 20% din suma de transfer celor de la Hajduk Split, fosta echipă a mijlocașului croat.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>