Menu

Social
CINCI CASE AFECTATE DE INCENDIU

Cinci gospodării din municipiul Brăila au fost afectate de un puternic incediu, care a pornit de la un scurt circuit. Deși nu au existat victime omenești, 6 persoane au suferit atacuri de panică, iar două dintre ele au fost duse la spital, în urma intoxicării cu fum.

Totul s-a petrecut aseara, in cartierul brăilean Chercea. Alarma s-a dat in jurul orei 20.40, cand flacari puternice au cuprins acoperisul unei case de pe str. Alexandru Vlahuta. Incendiul s-a propagate rapid si la casele invecinate. Pompierii au sosit la fața locului cu cinci autospeciale și au reușit să localizeze flăcările. Au ars  totusi peste 200 mp  de acoperis la 4 case  si asteriala de lemn de la o magazie apartinând celei de-a cincea gospodării. Au fost, de asemenea, afectate bunurile aflate în interiorul imobilelor respective. Alături de pompieri au sosit la fața locului și o autospecială SMURD și două ambulanțe  de la Serviciul Judetean.

Personalul medical a oferit asistență pentru șase persoane care au suferit atacuri de panică, iar două dintre ele au fost  transportate la spital, fiind intoxicate și cu fum. Incendiul a fost lichidat după 3 ore.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>