Menu

Social
S-AU JUCAT CU FOCUL

vlcsnap-2015-02-18-13h39m17s114   Neglijența unor copii a iscat un incendiu puternic, ieri, în localitatea buzoiană Scutelnici. O căpiță de fân aflată în curtea unui localnic a ars în întregime. Doar intervenția promptă a satenilor si a pompierilor militari a facut ca focul să nu se extindă și la casele aflate în apropiere, în condițiile în care vântul sufla cu putere.

Incidentul s-a produs ieri după-amiază, atunci când, alertaţi de flăcarile înalte de peste 5 metri, câțiva săteni de pe o uliţă din Scutelnici au sărit imediat în ajutorul proprietarului. Pentru a stinge incendiul care cuprinsese o căpiță de coceni, sătenii au folosit găleţi şi un furtun conectat la o pompă. Din cauza vântului puternic, focul se putea întinde la locuinţele din vecinătate. La faţa locului au sosit şi două echipaje de pompieri de la Buzău, care au stins incendiul în cateva minute. Oamenii din sat pun totul pe seama neglijenţei a doi copii, văzuţi cu câteva minute înainte jucându-se pe lângă căpiţa de coceni.

Din fericire pentru proprietar, pagubele nu au fost foarte mari, acesta reuşind să-şi scoată la timp cele câteva zeci de oi şi păsări, aflate într-o anexă, în imediata vecinatate a căpitei de coceni. Poliţia cercetează acum cauzele producerii incendiului, pentru a stabili cu exactitate dacă minorii ar fi provocat, din joacă, incendiul de la Scutelnici.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>