Menu

Social
MEDALIATĂ CU ARGINT

Performanță notabilă pentru tânăra speranță a tenisului de masă, din Rm. Sărat, Serena Jantea. Ea a devenit vicecampioană la Festivalul Internațional de tenis de masă, de la Albena! Sportiva a ajuns până în finală, la categoria 12 ani și a reușit obțină o medalie de argint. Serena se pregătește acum pentru un nou turneu internațional, care se va desfășura săptămâna viitoare, în Germania.

Ramniceanca Serena Jantea, sportiva legitimata in prezent la CSM Buzau, a participat in perioada 2-5 august, la Festivalul Internațional de tenis de masă, organizat la Albena – Bulgaria.  La aceasta competitie de anvergura s-au inscris sportivi din Germania, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Turcia, Georgia, Republica Moldova și România. Serena a reusit sa ajunga in finala la categoria 12 ani, dar dupa o lupta grea, a pierdut cu scorul de 3-2. Chiar si asa, ea a obtinut o medalie de argint, extrem de valoroasa.

Serena recunoaste ca acesta este cel mai bun rezultat obtinut de ea la competitiile internationale la care a participat in acest an. Daca la concursurile din Serbia si Ungaria, ramniceanca s-a clasat in primii 20 de sportivi, acum ea a ajuns pana in finala, la categoria 12 ani.

Competitia internationala din Germania, la care s-a inscris si jucatoarea de tenis de masa, Serena Jantea, din Rm. Sarat, va avea loc in perioada 15-17 august. La acest festival sunt asteptati sa participe aproximativ 1500 de sportivi din mai multe tari ale lumii.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>