Menu

Social
PERMISE REȚINUTE

Se circulă periculos pe șosele din județul Buzău. Dovadă numărul mare de permise auto reținute de poliţiști, care în numai în 6 luni de la începutul anului au lăsat pietoni peste 2.500 de şoferi. De asemenea, în aceeaşi perioadă poliţiştii au reţinut aproape 400 de certificate de înmatriculare.

Viteza, neacordarea de prioritate la trecerea pietonilor, depășirile neregulamentare ori alcoolul la volan sunt principalele abateri constate de oamenii legii pe şoselele din judeţul Buzău. Sute de astfel de greşeli, ce pot fi oricând fatale, au fost descoperite şi taxate de poliţişti numai in prima jumătate a acestui an. În urma neregulilor constatate, ei au reținut peste 2.500 permise de conducere. De asemenea, în aceeaşi perioadă, poliţiştii au reținut şi aproape 400 de certificate de în matriculare.

Prin acțiunile în trafic, oamenii legii îşi propun să reducă numărul de accidente. Ei avertizează că vor fi prezenţi pe şosele şi în perioada urmatoare dar mai ales în mini-vacanța de Sfânta Marie, atunci când traficul va deveni infernal.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>