Menu

Social
UN TATĂ INCONȘTIENT

Scenă de groază pe mare, în zona exclusivistă a stațiunii Mamaia! Un turist din Timișoara care și-a luat copilul de doar 8 ani pe un skijet a suferit un accident teribil și a fost la un pas să moară alături de fiul lui. Bărbatul a scăpat ambarcațiunea de viteză de sub control și a intrat cu ea în stabilopozi. Micuțul a suferit mai multe răni, la fel și bărbatul. Ambii au fost însă salvați din valuri. Urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional!

Teribilul incident s-a produs ieri dupa-amiaza in dreptul plajei destinate milionarilor care viziteaza statiunea Mamaia. Un barbat de 47 de ani din Timisoara a iesit pe apa cu skijetul personal si a vrut sa imparta experienta cu baietelul lui de doar 8 anisori. Decizia l-a costat scump.

Barbatul  s-a aventurat departe de tarm si ar fi pierdut controlul skyjet-ului din cauza vitezei, dupa care a intrat cu bolidul in stabilopozii unui dig din largul marii.  Atat el, cat si copilul au fost proiectati in apa. Angajatii unei firme care se ocupa cu inchirierea skyjet-urilor au intervenit cu ambarcatiuni rapide si au scos victimele din mare. La fata locului au ajuns in timp scurt si medicii de la serviciul de ambulanta, dar si cei de pe o autospeciala SMURD.

Tatal a suferit mai multe rani,  iar baiatul ar avea un hematom la cap. Ambii au  fost transportati la spitalul judetean pentru analize si ingrijiri medicale suplimentare. Capitania Mamaia face acum verificari in acest caz pentru a afla daca barbatul avea toate actele legale la skyjet. De asemenea, politistii vor decide daca parintele se face vinovat de neglijenta.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>