Menu

Sport
O NOUĂ „BIJUTERIE”

Denis DrăgușMeciurile disputate de Viitorul în startul acestui sezon au scos la rampă o nouă „bijuterie” șlefuită în curtea Academiei lui Hagi. Titularizat la doar 19 ani, Denis Drăguș a contribuit la toate golurile marcate de constănțeni în Europa, înscriind de patru ori și obținând o lovitură de pedeapsă! 

Luni, Denis Drăguș a recidivat și în campionat, în meciul cu Voluntari, 2-0. A marcat un gol și a făcut faza celui de-al doilea. Prestațiile sale au atras deja atenția echipelor importante, dar noua vedetă a grupării de pe Litoral spune că nici nu se gândește la vreun transfer. Dragostea pentru fotbal a fost moștenită de Denis din familie. De la tatăl său, Mihai Drăguș, fost atacant la FC Argeș.

În campionatul trecut, Denis Drăguș și-a trecut în cont și prima reușită în Liga 1, împotriva Astrei Giurgiu. Iar în vară, Hagi l-a propulsat în postura de titular. În rolul de atacant central, așa cum a jucat și tatăl său.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>