Menu

Sport
MIZĂ MARE

FCSBFCSB vrea să facă încă un pas spre calificarea în grupele Europa League. Pentru asta, roș-albaștrii trebuie să treacă în turul 2 preliminar de Hajduk Split. Manșa tur din Croația se va disputa astazi, de la ora 21:45. Gigi Becali a anunțat că FCSB va fi ca și calificată în play-off-ul Europa League, chiar după meciul tur din Croația.

Croații sunt montați să ajungă în play-off, iar conducerea clubului le-a promis jucătorilor prime importante, dacă vor reuși să elimine echipa lui Dică. Astfel, dacă cei de la Hajduk vor trece de FCSB, vor încasa prime în valoare de 150.000 de euro. Fiecare jucător va primi câte o primă în funcție de contract, cea mai mică fiind 10.000 de euro. Dubla cu FCSB are o miză crucială si pentru antrenorul croatilor. El ar putea fi demis dacă nu va reuși accederea în play-off. Adversara celor de la FCSB din turul 3 preliminar al Europa League, Hajduk Split, e recunoscută pe plan european și prin fanii săi.

E al doilea club din Croația, ca importanță, după Dinamo Zagreb, însă suporterii săi formează cea mai veche facțiune de ultrași din Europa și una dintre cele mai dure.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>