Menu

Social
SOMAT CU PISTOLUL CA SĂ SE PREDEA

Scene incredibile la Ploieşti, unde un bărbat a vrut să omoare un polițist cu toporul!  A fost prins de poliţişti în scara blocului unde locuia, însă scandalul nu s-a oprit aici! Imaginile de la fața locului sunt cu adevărat șocante!

În urmă cu aproximativ o lună, bărbatul în vârstă de 37 de ani l-a văzut pe polițistul care îl amendase în trecut și l-ar fi amenințat că îl omoară. Poliția s-a sesizat și a deschis un dosar penal pentru ultraj. În ultimele zile bărbatul a sunat în repetate rânduri la Secția 2, întrebând când este polițistul de serviciu. Mai mult decât atât, se pare că l-a urmărit prin oraș cu scopul de a-l ataca. Planul insa i-a fost dat peste cap de politisti si a fost prins in scara blocului. Incoltit de oamenii legii, barbatul a devenit recalcitrant, iar politistii neavand de ales , l-au somat cu pistolul ca sa se predea.

Dupa minute bune de tensiune, barbatul a fost imobilizat si dus la audieri. El a fost arestat pentru ultraj. Specialistii spun ca barbatul ar trebuie supus si unei analize psihiatrice, mai ales ca si-a premeditat totul.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>