Menu

Social
RĂNIȚI ÎN ACCIDENTE

A scăzut numărul victimelor accidentelor agricole, însă a crescut numărul celor răniți în accidente de circulație sau în construcții. O spun medicii, de la Spitalul Municipal Rm. Sărat, care, anul acesta, au acordat îngrijiri la zeci de pacienți cu politraumatisme. Aceștia au ajuns la Chirurgie, după ce au căzut de la înălțime sau au fost răniți în accidente rutiere.

Odata cu incalzirea vremii la sectia de chirurgie a Spitalului Municipal Rm. Sarat ajung numeroase victim ale accidentelor agricole. Si in acest acest an medicii au acordat ingrijiri unor pacienti care s-au ales cu rani grave, pe fondul neatentiei. Unii s-au ranit cu uneltele agricole, altii au cazut din carute sau au cazut de la inaltime cand voiau sa culeaga fructe.

La camera de garda chirurgie a unitatii medicale, din Rm. Sarat, au ajuns si zeci de pacienti grav raniti, in urma unor accidente de munca, in constructii sau in urma unor accidente rutiere. Doar weekend-ul trecut la Spitalul Municipal Rm. Sarat au ajuns patru persoane ranite intr-un grav accident produs la iesirea din localitatea Oreavu spre Buzau. Acestea au primit ingrijile necesare si au ramas internate in unitatea medicala.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>