Menu

Social
“BIG BROTHER” PENTRU ȘOFERI, MUTAT

Vești bune pentru unii șoferi din apropierea municipiului Buzău. Camerele video pentru rovinietă, de la podul de la Mărăcineni, se mută, pană la finele lunii august, tot pe Drumul European 85, dar în localitatea Poșta Câlnău. Odată cu acest transfer, mii de șoferi din mai multe localități buzoiene nu vor mai fi nevoiți să achite taxa de drum.

Vechea doleanță a șoferilor de pe Valea Slănicului, dar și a celor din localitățile Vadu Paşii, Robeasca si Săgeata din județul Buzău, va fi in curand indeplinita. Odată cu închiderea podului de la Mărăcineni, pentru reparații, Compania Națională de Drumuri Naționale a luat decizia de a muta camerele video, tot pe Drumul European 85,  dar în localitatea Poșta Câlnău. Astfel, mii de soferi nu vor mai fi nevoiti sa achite taxa de drum. De-a lungul vremii, oamenii au platit mii de amenzi, unele dintre ele contestate in Justitie, iar altii si-au mascat numerele de inmatriculare pentru a tranzita podul, astfel incat sa nu mai poata fi filmati de camere si sanctionati. Camerele video de verificare a rovinietei vor fi transferate și amplasate in localitatea Poşta Câlnău, pana la sfarsitul lunii august.

Camerele pentru verificarea rovinietei sunt coșmarul șoferilor care circulă cu mașina pe drumurile din România. În toată țara sunt amplasate nu mai puțin 74 de camere fixe de supraveghere  a traficului rutier. Persoanele surprinse de autorități circulând cu mașina pe drumurile din România, fără a avea rovinietă valabilă, pot fi sancționate cu amenzi de până la 4.500 de lei, în funcție de capacitate autovehiculului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>