Menu

Social
ZIUA SURPRIZELOR LA ZOO

În fiecare an, pe 9 august, celebrăm Ziua Internațională a grădinilor zoologice și a parcurilor. Reprezentanții Grădinii Zoologice de la Bucov, de lângă Ploiești, nu au ratat momentul și au pregătit surprize pentru a atrage cât mai mulți vizitatori.

Cei care au ajuns astăzi la zoo au putut intra gratuit și au admirat și ultimele atracții: pui de cerb lopătar, gâște de Nil și mufloni. Mai mult, o antrenoare de fitness a îmbinat muzica, mișcarea și râsul reusind astfel să îi distreze pe cei mai mici vizitatori.

Vizitarea unei grădini zoologice este o experiență educațională și un mod interesant de a-ți petrece timpul liber. Așa că ploieștenii, cu mic cu mare, au luat cu asalt Grădina Zoologică de lângă Ploiești, încă de la primele ore. În grădina Zoologică de la Bucov sunt îngrijite peste 600 de animale din peste 50 de specii.

 

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>