Menu

Social
CISTERNĂ IMPLICATĂ ÎN ACCIDENT

O cisternă și două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier ce s-a petrecut ieri, în apropiere de localitatea brăileană Vădeni. Trei persoane au ajuns la spital, insă sunt în afara oricărui pericol. Din fericire, cisterna, care în mod normal transporta carburanți, era acum goală.

Totul s-a petrecut din cauza soferului  unei cisterne care venea de la Chisinau si care nu a pastrat distanta regulamentara fata de un autoturism oprit in fata sa, care se pregatea sa faca stanga pe drumul care duce spre Vădeni. Desi soferul cisternei a tras de volan, incercand sa evite impactul, a acrosat totusi autoturismul din fata sa, aruncandu-l intr-un alt autovehicul care circula regulamentar pe sensul opus, dinspre Braila spre Galati. In urma impactului, cisterna a ajuns pe camp, prima masina s-a rasturnat iar cea de-a doua a fost avariata.

Trei persoane aflate in cele doua autorurisme au ajuns la spital, insa cu rani minore. Din fericire, cisterna era goala in momentul producerii accidentului, insa, in mod normal, ar fi transportat combustibil.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>