Menu

Sport
FĂRĂ APĂRARE

DICARoș-albaștrii au obținut o remiză în Croația și au prima șansă la calificarea în play-off-ul Europa League. Nicolae Dică are însă mari emoții, după partida de la Split: a rămas complet descoperit în compartimentul defensiv.

Marko Momcilovic  s-a accidentat în prima repriză a partidei cu Hajduk  și a fost înlocuit cu Junior Morais  înainte de pauză. Fundașul sârb are probleme la coapsa dreaptă și va lipsi la Mediaș, dar, mai important, și la returul de joia viitoare. Pe finalul partidei, Dică a primit o nouă lovitură: s-a „rupt” și celălalt fundaș central – Bălașa. Din primele informații acesta ar fi suferit o entorsă și nu va putea evolua în returul cu Hajduk. În aceste condiții, Dică a facut un apel public către patron pentru a transfera de urgență un apărător central. În acest moment, singurul fundaș central apt din lotul lui Dică este Bogdan Planic.

Transferul lui Jubal a picat, după ce impresarii au evitat marţi să aducă jucătorul la Bucureşti pentru a semna, aşa cum promiseseră.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>