Menu

Sport
EGAL PROMIȚĂTOR

STEAUAFCSB a încheiat la egalitate în deplasare cu echipa croată Hajduk Split, scor 0-0, în meciul disputat ieri seara, în manşa întâi a turului al treilea preliminar al Europa League. Dominată în prima repriză, dar cu o evoluţie în creştere după minutul 46, FCSB a obţinut un rezultat promiţător, în faţa unui adversar agresiv, pe un gazon foarte prost şi pe o temperatură ridicată. 

Hajduk a început meciul cu intervenţii dure, iar FCSB a replicat printr-o intervenţie tare a lui Gnohere.  Bucureştenii nu au avut nicio fază notabilă în prima repriză. Momcilovic  a fost înlocuit în min. 45, după ce a suferit o întindere. Dennis Man, cu o evoluţie ştearsă, a fost schimbat la pauză de Jakolis. Hajduk, în criză de idei, a fost rareori periculoasă în a doua jumătate a meciului, în condiţiile suprafeţei de joc execrabile. Bălgrădean a avut o paradă de excepţie la cea mai mare ocazie a meciului, la lovitura de cap a lui Said din ultimul minut al timpului regulamentar.

FCSB a avut primul şut pe poartă la singura sa mare ocazie, prin Moruţan, în al cincilea minut de prelungire. Returul va avea loc pe 9 august, pe Arena Naţională din Bucureşti.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>