Menu

Sport
TURNEU AMICAL

minge-handbal-021-400x230Handbalistele de la SCM Gloria Buzău participă, astăzi și mâine, la Galați, la un puternic turneu amical, al doilea al verii. Elevele lui Dumitru Muși vor da piept cu handbalistele de la Danubius Galați, HCM Roman și Dunărea Brăila. Formația buzoiană va participa, peste două săptămâni, la un alt turneu de pregătire, care va avea loc la Roman.

Echipa de handbal feminin a Sport Club Municipal Gloria Buzău participă, astăzi si mâine, la un turneu amical care va avea loc la Galaţi, în organizarea echipei CSU Danubius din localitate. La competiţia care se va desfăşura în orașul de la malul Dunării, echipa din Buzău, nou-promovată în Liga Națională, vor mai participa HCM Roman și Handbal Club Dunărea Brăila. Pentru buzoience, turneul de la Galaţi va fi cel de-al doilea stagiu de pregătire după cel încheiat pe poziţia secundă, desfăşurat recent la Cheile Grădiştei. Al treilea turneu va avea loc la Roman, între 11 şi 13 august.

Este vorba de Cupa „Roman–Vodă Muşat”, întrecere ajunsă la cea de-a XI-a ediţie şi la care participă CSM Roman, Corona Braşov şi Danubius Galaţi. Pe 23, respectiv 24 august, formaţia antrenată de Dumitru Muşi va întâlni în deplasare, tot într-o dublă amicală, formaţia Măgura Cisnădie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>