Menu

Sport
ÎNCĂ UN TEST

Încă un test pentru CSM Rm. Sărat, înainte de partida din turul II al Cupei României, în compania celor de la Metalul Buzău! Râmnicenii au programată mâine o nouă partida de verificare, pe teren propriu, în compania formației de Liga a III-a, Oțelul Galați. Meciul va începe la ora 11.00.

CSM Rm. Sărat va sustine în acest sfârșit de săptămână un nou test de pregătire, al cincilea la număr din această vară. Maine, de la ora 11, fotbaliștii râmniceni vor intalni pe teren propriu, formatia de Liga a III-a, Otelul Galati. Partida amicala se va disputa in vederea pregatirii meciului din turul II al Cupei Romaniei, pe care galben-albastrii il vor sustine in compania celor de la Metalul Buzau.

In Cupa, cei de la CSM Rm. Sarat vor fi gazdele partidei, care se va disputa pe 15 august, de la ora 17.30, in sistem eliminatoriu. Potrivit regulamentului, in caz de egalitate dupa 90 de minute de joc, se vor disputa prelungiri si, daca egalitatea va persista, se vor executa lovituri de departajare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>