Menu

Social
ACCIDENT CU 12 VICTIME

Un șofer care a oprit pe marginea drumului să cumpere pepeni de la un țăran a provocat un accident în lanț, cu 12 victime din 6 mașini. S-a întâmplat la Constanța între localitățile Amzacea și Topraisar și puțin a lipsit ca autoritățile să nu declanșeze planul roșu de intervenție. 5 victime au primit îngrijiri la fața locului, iar 7 au ajuns la spitalul de urgență: printre ele și doi copii de 2 și 9 ani.

Accidentul s-a produs din cauza ca nici unul dintre cei sase soferi nu a pastrat distanta regulamentara intre masini in timpul mersului. Primul a tras brusc pe dreapta,  iar apoi a urmat carambolul. A fost o adevarata desfasurare de forte, mai ales ca la 112, martorii care au sunat au anuntat ca ar fi 12 victime. Doua ambulante, elicopterul SMURD  dar si masina de victime multiple au fost trimise la fata locului.

Politistii sositi si ei la locul accidentului spun ca soferul care a provocat carambolul va fi cercetat pentru vatamare corporala din culpa. Toate masinile au fost luate de pe carosabil cu platforme specializate pentru tractare, pentru ca  niciuna nu se mai putea deplasa cu propriul motor.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>