Menu

Sport
ÎNFRÂNGERE DRASTICĂ

csm ramnicu saratÎnfrângere pentru CSM Rm. Sărat în partida de pregătire disputată înaintea meciului din turul II al Cupei României! Râmnicenii au fost învinși cu scorul de 5-0, de colega de eșalon, Oțelul Galați, în meciul de verificare, susținut pe teren propriu. Miercuri, CSM Rm. Sărat va juca în Cupa României în compania celor de la Metalul Buzău.

Aflată în plină perioadă de pregătire a noului sezon competițional al Ligii a III-a, formația CSM Rm. Sarat si-a continuat seria partidelor de verificare. Sambata, galben-albaștrii au primit vizita colegei de eșalon, Oțelul Galați. Meciul, disputat pe Stadionul Municipal „OLIMPIA”, din Rm. Sărat, a fost controlat in cea mai mare parte de oaspeti. Dovada si scorul: la pauza, galatenii au condus cu 4-0, iar la finalul partidei rezultatul a fost 5-0. Ramnicenii continua pregatirile pentru meciul din turul II al Cupei Romaniei, pe care il vor sustine in compania celor de la Metalul Buzau, miercuri, 15 august. Cei de la CSM Rm. Sarat vor fi gazdele partidei, care se va disputa de la ora 17.30, in sistem eliminatoriu.

Potrivit regulamentului, in caz de egalitate dupa 90 de minute de joc, vor fi prelungiri si, daca egalitatea va persista, se vor executa lovituri de departajare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>