Menu

BANI RECUPERAȚI

Sume importante investite în aparatura medicală din Buzău s-ar putea întoarce în județ. Conducerea Consiliului Județean Buzău a făcut demersurile necesare pentru recuperarea de la Uniunea Europeană a banilor pe care i-a investit din fonduri proprii în aparatură medicală. Autoritățile au de recuperat câteva milioane de euro, bani ce vor fi reinvestiţi tot în sistemul local de sănătate.

Consiliul Judeţean Buzău ar putea recupera câteva milioane de euro de la Uniunea Europeană. Este vorba despre bani ce au fost investiţi în aparatură medicală din fondurile proprii ale județului şi care ar putea sa se intoarca in bugetul judetului.

În caz că vor fi recuperaţi, banii vor fi reinvestiţi tot în infrastructura medicală. Cei mai mulţi bani investiţi în aparatură medicală, în ultimii ani, au fost la Maternitatea Buzău şi la Spitalul Pârscov, ambele, secții exterioare ale Spitalului Județean Buzău.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>