Menu

Social
SFĂTUIȚI SĂ RESPECTE LEGEA

Șoferii trebuie să respecte legile rutiere din România, așa cum le respectă pe cele din străinătate. Este sfatul polițiștilor locali din Rm. Sărat pentru conducătorii auto veniți din străinătate pentru a-și petrece concediul acasă. Recomandarea a fost făcută după ce mai mulți șoferi stranieri au staționat în parcările cu plata fără a achita tichete, iar alții au ocupat locurile din parcările de reședință plătite de cetățeni.

Ca de obicei, romanii plecati in tarile din vestul Europei vin acasa in concediu in luna august. Si la Rm. Sarat stranierii si-au facut aparitia in oras, cei mai multi cu masinile proprii. Asa se face ca valorile de trafic au crescut destul de mult, iar zonele centrale sunt foarte aglomerate. Unii dintre soferii veniti din strainatate stationeaza insa in parcarile cu plata fara a achita tichete, iar altii ocupa locurile din parcarile de resedinta platite de cetateni.

Oamenii legii recomanda soferilor veniti acasa din strainatate sa respecte legile rutiere din Romania, asa cum o fac si in tarile europene in care lucreaza. Soferii care au stationat in parcarile cu plata fara a achita tichete, dar si cei care au ocupat locurile din parcarile de resedinta platite de cetateni, s-au ales cu rotile masinilor blocate de catre angajatii societatii Acvaterm. Pentru deblocare acestia au trebuit plateasca o taxa. Si conducatorii auto care au incalcat regulile de circulatie au fost amendati de politisti.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>