Menu

Social
PROIECTE PENTRU 2015

vlcsnap-2015-02-18-15h16m49s13    An bogat în investiții, în 2015, în municipiul Buzău. Cel puțin așa anunță sefii Primariei, pe lista proiectelor importante aflandu-se asfaltări de strazi, lucrări de reabilitare a unor școli dar și modernizarea stadionului de atletism de la marginea orașului. De asemenea, revine în actualitate reabilitarea fântânii arteziene din centrul orașului.

Primăria Buzău își propune proiecte ambitioase in 2015, unele finanțate din bugetul local, ori cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării Regionale, iar altele cu bani europeni.  Cea mai importanta investitie ce urmează să fie demarata in acest an vizeaza reabilitarea a 132 de străzi din oraș. Un alt obiectiv important cuprins pe lista de investitii este stadionul de atletism, situat la ieșirea din Buzău spre Ploiești. In primă fază, se intenționează modernizarea pistei de atletism, ca ea să poate fi folosită în competiții oficiale, iar anul viitor se dorește chiar construirea unei noi tribune, sub care vor fi amenajate vestiare. In acest an, Primăria Buzău a alocat o sumă importantă din buget si pentru reabilitarea școlilor și grădinițelor.

Amânată de aproape un an din cauza faptului că Ministerul Culturii nu a eliberat aviz favorabil pentru demararea lucrării, modernizarea fântânii arteziene din centrul Buzăului revine în actualitate. Pentru acest obiectiv, a fost alocată suma de 550.000 de lei.
În total, pentru lucrări noi care urmează să fie demarate în 2015, Primăria Buzău a alocat din bugetul municipiului suma de 7.780.000 de lei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>