Menu

Social
RETRAGEREA CU TORȚE A MARINARILOR

Ziua Marinei s-a încheiat aseară la Constanța cu retragerea cu torţe a marinarilor militari, care au defilat de la Cazino până în centrul oraşului. Muzică de fanfară i-a însoţit în marşul lor, spre încântarea turiştilor. Marea dezamăgire, însă, a fost focul de artificii care a lipsit cu desăvârșire.

După încheierea jocurilor marinărești, turiștii aflati pe faleza Cazinoului,  dar si cei din centrul istoric al orasului au avut parte de încă o surpriză. Marinarii și-au aprins torțele și, acompaniați de Fanfara Forțelor Navale, i-au invitat pe toți la un marș prin zona peninsulară. Defilarea a început de la intrarea in Portul Constanta, a continuat apoi prin  fața Comandamentului Flotei , centrul istoric și s-a încheiat în parcul de la Primărie.

Încântați de tot ce au văzut, mulți turiști spun că la anul vor reveni la malul mării, tot de Ziua Marinei. Festivitățile s-au incheiat in cele din urma cu  aprinderea Pavoazului electric la bordul navelor ancorate în Portul Constanta.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>