Menu

Social
A INTRAT CU MAȘINA ÎN COPII

accident copiiCinci copii aflaţi într-un parc din localitatea gălățeană Roșcani, au fost răniţi ieri după-amiază, după ce un şofer a intrat în plin cu maşina în ei. Unul dintre copii este în stare gravă. Şoferul avea o alcoolemie de 0,99 la mie în aerul expirat, iar autoturismul avea Inspecţia Tehnică Periodică expirată. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional!

Cei cinci copii, cu varste cuprinse intre 11 si 15 ani, se aflau la o serbare organizata in localitate , de Sf Maria, si se jucau in parc. La un moment dat,  un sofer care a vrut sa faca un drift, a scapat masina de sub control si a intrat in plin in grupul de copii. Trei dintre ei  au fost duși la Galați,  iar alți doi au fost internați la spitalul din Târgu Bujor. Unul dintre minorii raniti era in stare grava si a fost dus la spital cu elicopterul SMURD. Șoferul, in varsta de 41 de ani , avea o alcoolemie de 0,99 la mie în aerul expirat. De asemenea, maşina pe care o conducea avea inspecția tehnică periodică expirată de la începutul lunii august.

Poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului. În faţa poliţiştilor, şoferul a susţinut că i s-ar fi blocat direcţia.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>