Menu

Sport
CALIFICARE CU NOROC

fcsbFCSB s-a calificat dramatic în play-off-ul Europa League, după ce a câștigat cu 2-1 în fața lui Hajduk Split. După 0-0 la Split, vicecampioana României s-a impus în faţa a circa 30.000 de spectatori prin ”dubla” lui Harlem Gnohere, după ce croaţii egalaseră la un moment dat.

Croaţii au avut primele situaţii de poartă, însă Bălgrădean a reţinut fără emoţii lovitura slabă de cap a lui Vucur, iar Said a şutat la colţul lung, pe lângă ţintă, câteva zeci de secunde mai târziu. FCSB a avut o singură fază periculoasă în prima repriză, în min. 23, încheiată cu un şut-centrare al lui Benzar, pe lângă ţintă. În repriza secundă, echilibrul s-a rupt după henţul în careu comis de Caktas, iar Gnohere a transformat penalty-ul acordat. La această fază mijlocaşul Nedelcu s-a ales cu nasul spart, lovit din tribună cu un obiect contondent. Hajduk a forţat egalarea si a obtinut-o în min. 82, când o centrare de pe partea dreaptă a fost reluată cu capul de Ahmed Said. A fost rândul vicecampioanei României să se arunce în atac. Golul victoriei a fost marcat de atacantul francez Gnohere, in minutul 3 al prelungirilor, care a reluat cu capul centrarea Benzar.

În play-off, FCSB va juca împotriva celor de la Rapid Viena, la care evoluează şi atacantul român Andrei Ivan.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>