Menu

Social
NOI PLOMBARI

vlcsnap-2015-02-19-13h25m22s217    Campanie de plombare a gropilor de pe strazi la Rm. Sarat. Vizate sunt craterele, care au aparut din cauza gerului si a zapezii. Pentru ca in ultimii ani, multe artere au fost reabilitate complet, numarul gropilor este insa mai mic, iar risipa de asfalt mai mica. Administratia Domeniului Public a achizitionat doar 4 de tone de asfalt rece, adica jumatate fata de cantitatea folosita anul trecut.

Angajatii Administratiei Domeniului Public au demarat o noua campanie de plombare cu asfalt rece a gropilor, care au aparut pe unele strazi din Rm. Sarat, in sezonul rece. Probleme sunt in special pe arterele unde plombele puse in ultimii ani, au cedat din cauza gerului si a zapezii.  Spre deosebire de anul trecut, cantitatea de asfalt rece achizitionata este la jumatate. Asta pentru ca in ultimii doi ani, multe strazi au fost reabilitate in totalitate, in cadrul proiectului finantat din fonduri europene.

Plombele cu asfalt rece sunt doar o solutie provizorie pentru rezolvarea problemei gropilor. Astuparea craterelor este insa binevenita pentru soferii care circula prin oras.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>