Menu

Sport
VICTORIE ÎN SUPERCUPĂ

O simplă formalitate! Asta se poate spune despre succesul formației SCM Gloria Buzău în fața grupării Voința Lanurile, în supercupa județeană la fotbal, partidă care a avut loc în weekend. Meciul a durat doar 15 minute, din cauză că echipa din Lanurile nu a avut efectiv complet la acest meci.

SCM Gloria Buzău și Voința Lanurile s-au întâlnit sâmbătă seara, pe arena din Săhăteni, în Supercupa Județeană la fotbal. Voința Lanurile s-a prezentat la acest meci după ce s-a impus în faza pe județ a Cupei României, în timp ce SCM Gloria Buzău este campioana județeană, promovată în Liga a treia. Așa cum era de așteptat, SCM Gloria Buzău s-a impus cu scorul de 2-0 și este noua deținătoare a trofeului. Meciul a durat doar 15 minute, din cauză că echipa din Lanurile a avut la dispoziție doar 7 fotbalisti la acest joc iar după accidentarea unui jucător, centralul partidei a fost nevoit să întrerupă meciul.

Pentru SCM Gloria Buzău, promovată în această vară în Liga a III-a, greul de abia acum incepe, în condițiile în care obiectivul pentru sezonul 2018-2019 este promovarea în eșalonul secund.

Sursa: Arena Buzoiană

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>