Menu

Sport
DERBY AL ORGOLIILOR

Etapa a doua a Ligii a III-a programează, în weekend, cel mai așteptat meci al anului pentru iubitorii de fotbal din municipiul Buzău. Metalul va primi replica nou-promovatei SCM Gloria în ceea ce se anunță un adevărat derby al orgoliilor, dat fiind rivalitatea dintre cele două cluburi. Ambele echipe vin după victorii în campionat așa că una dintre câștigătoare ar putea chiar să treacă pe primul loc în serie I. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 17.00. Mâine seară, tot în Liga a III-a, CSM Rm. Sărat va evolua pe teren propriu în fața formației CSM Focșani.

Sâmbăta seară, stadionul „Cornel Negoescu” din Parcul Crâng va gazdui una dintre cele mai asteptate întalniri din fotbalul buzoian. Cu începere de la ora 17.00, Metalul Buzău va primi replica celor de la SCM Gloria in etapa a doua a Ligii a III-a. Intrarea va fi liberă, iar buzoienii iubitori de fotbal sunt așteptati în număr cat mai mare la ceea ce se anunță un derby al orgoliilor. Nou promovată în eșalonul trei, SCM Gloria vizeaza promovarea în liga secundă, obiectv declarat public în mai multe rânduri, in timp ce Metalul isi doreste sa continue evolutiile excelente din sezonul trecut cand a terminat campionatul pe pozitia 5. Ambele formatii buzoiene au debutat cu dreptul in sezonul 2018-2019 din Liga a III-a. Metalul s-a întors cu toate cele trei puncte de la Piatra Neamt, 1-0 cu Ceahlaul, în timp ce Gloria s-a impus la Rm. Sarat, in fata trupei KSE Târgu Secuiesc, scor 3-2.

În aceeași etapă, a doua, CSM Rm. Sărat va evolua în fața propriilor suporteri în compania grupării CSM Focșani, echipa care, la jumătatea acestei săptămâni, a eliminat Metalul Buzău în turul III al Cupei României. Partida va avea loc vineri, de la ora 18.00, intrarea fiind liberă.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>