Menu

Social
ULTIMA BAIE ÎN MARE

Nu se mai opresc tragediile la malul mării: un tânăr din Arad a murit aseară pe o plajă din Constanța, după ce s-ar fi aruncat în mare de pe un dig. Turiștii aflați pe plajă la acel moment spun că s-ar fi lovit în cădere de o piatră și și-ar fi rupt coloana vertebrală. Bilanțul victimelor pe litoral a ajuns astfel la 26 de morți.

Nimeni nu stie ce s-a intamplat cu exactitate. Ultimul care l-a vazut a fost un pescar din zona. Si-ar fi lasat hainele si incaltamintea in grija lui si i-a spus ca merge sa faca o baie la dig. Avea sa fie ultima baie in mare pentru tanarul in varsta de 28 de ani. La scurt timp trupul lui a fost observat de turisti plutind in zona digului. Imediat salvamarii l-au adus pe mal si au inceput manevrele de resuscitare. Au continuat apoi medicii de la serviciul judetean de ambulanta, aproape o ora. In cele din urma insa au constantat decesul.

Alex era din Arad si venise la mare ca sa lucreze în sezon. Se angajase la  un restaurant in apropiere. Trupul lui a fost dus la morga pentru efectuarea necropsiei si pentru a se stabili cu exactitate si cauzele care au dus la producerea decesului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>