Menu

Social
CIOCNIRE ÎNTRE TAXI ȘI MICROBUZ

Un taxi și un microbuz de transport persoane s-au ciocnit azi dimineață la Constanța, iar taxiul a luat foc, imediat după impact. Șoferul acestuia din urmă a ajuns la spital, iar pasagerii microbuzului, care nu au pățit nimic, și-au continuat drumul cu un alt mijloc de transport în comun.

Evenimentul s-a produs din cauza soferului de taxi, care nu a pastrat distanta regulamentara fata de microbuzul care circula in fata sa, iar cand acesta din urma a oprit pe marginea drumului ca sa coboare un pasager, nu a mai avut timp sa franeze si s-a izbit in plin de acesta. Taxiul a luat foc imediat, iar pentru stingerea flacarilor a fost nevoie de interventia pompierilor . Cei 1o pasageri din microbuz  nu au patit nimic si au fost preluaţi de un alt mijloc de transport în comun.

Şoferul taxiului, în vârstă de 59 de ani,  s-a ales cu un traumatism de coloana cervicala si a fost transportat la Spitalul Judeţean Constanţa.  Masina a fost distrusa in totalitate, de flacari.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>