Menu

Sport
AU BĂTUT PALMA

dan nistorDan Nistor şi Dinamo s-au înţeles pentru prelungirea contractului, dar mijlocaşul de 30 de ani nu a semnat încă înţelegerea. 15.000 de euro va fi noul salariu al jucătorului, care ar urma să semneze după meciul cu Craiova.

Dan Nistor şi-a prelungit contractul cu Dinamo. Mijlocaşul de 30 de ani va câştiga 15.000 de euro pe lună, cel mai mare salariu pe care Ionuţ Negoiţă l-a oferit de la venirea în „Ştefan cel Mare”. Actele nu sunt încă semnate, dar Nistor ar urma să semneze după meciul cu Craiova. Mărirea de salariu ar fi una semnificativă: Nistor câştiga lunar doar 8.000 de euro, iar, după oferta primită de la Gigi Becali, dinamoviştii au vrut să îi crească salariu la 9.000 de euro.

Transferul lui Dan Nistor la FCSB nu s-a concretizat, asta după ce Gigi Becali a înaintat mai multe oferte, ultima în valoare de 800.000 de euro și un salariu de 20.000 de euro pe lună pentru jucător.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>