Menu

Sport
MECI SPECTACULOS

politehnicaMeci spectaculos în incheierea etapei a şaptea din Liga 1. Politehnica Iaşi a învins-o acasă pe Concordia şi a părăsit penultimul loc.

Gazdele au deschis scorul cu noroc printr-un şut al lui Sanoh deviat în propria poartă de Albu. Atacantul olandez a contribuit şi la golul de 2-0. I-a pasat decisiv lui Flores, care a trimis imparabil. Trupa antrenată de Ionuţ Badea putea reveni în joc până la pauză, dacă Guessan nu semna una dintre cele mai mari ratări ale începutului de sezon. Ieşenii au ratat şi ei din toate poziţiile. Costache a avut intervenţii de senzaţie în faţa lui Frăsinescu şi Cristea. Portarul Concordiei a fost salvat şi de transversală, la şutul lui Panţîru. Nu a mai putut interveni cu două minute înainte de final, când Bekui a înscris la debut şi a stabilit rezultatul final, 3-0 pentru echipa lui Stoican.

Politehnica Iaşi a obţinut cea de-a treia victorie la rând cu gruparea din Chiajna.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>