Menu

Sport
ÎNCĂ O VÂNZARE?

sergiu hancaDupă ce a renunțat la Mahlangu, Dinamo e foarte aproape să se despartă de un alt jucător important. Sergiu Hanca are ofertă de 500.000 de euro de la Legia Varșovia.

Clubul din Ștefan cel Mare vinde tot, Bratu fiind pus în imposibilitatea de a crea o echipă competitivă, care în viitor să se lupte la titlu. După ce a renunțat la Mahlangu, poate cel mai în formă jucător, transferat la Ludogorets, „câinii” sunt aproape de o altă despărțire. Legia Varșovia a înaintat o ofertă de jumătate de milion de euro pentru Hanca. Salariul este și el unul atractiv, astfel că șansele ca mutarea să se facă sunt mari. Problema e reprezentată doar de factorul timp, în condițiile în care atât în România, cât și în Polonia se mai pot efectua transferuri doar până astăzi.

Hanca a fost în ultimele două sezoane unul dintre cei mai buni jucători ai lui Dinamo. În ultima stagiune, mijlocașul dreapta a marcat de șase ori, dar și-a ajutat foarte mult echipa și din postura de servant.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>