Menu

Educatie
DECIZII DE ÎNCADRARE

Este aglomerație mare la sediile Inspectoratelor Școlare. Zeci de  dascăli, titulari sau suplinitori așteaptă să primească decizile de încadrare pentru a ajunge la catedră. Dacă pentru profesori anul școlar începe la 1 septembrie,  elevii și preșcolarii  se prezintă, în bănci, luni  10 septembrie.

Sediul Inspectoratului Scolar Buzău a fost luat cu asalt zilele acestea de  zeci de dascali care vor sa preda în noul an școlar. Dacă în alte județe este criza acuta de profesori, la Buzau toate catedrele  au fost ocupate după examenul de suplinire.

Elevii și preșcolarii vor începe cursurile anului școlar 2018-2019, luni, 10 septembrie. Pe parcursul celor două semestre, elevii vor avea patru vacanțe: de iarnă, intersemestrială, de primăvară și vacanța de vară. Programul național „Școala altfel” se va desfășura în perioada 1 octombrie 2018-31 mai 2019, pe o perioadă de 5 zile consecutive lucrătoare, a căror planificare se află la decizia unității de învățământ.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>