Menu

Social
DISPĂRUT ÎN ISTANBUL

Apel disperat al familiei inginerului de 51 de ani, dispărut în Istanbul, Turcia. Soția sa cere ajutor autorităților și speră veștile despre Salvatore Popescu apară cât mai repede. Bărbatul s-ar fi pierdut chiar în interiorul Palatului Topkapî. Se așezase la un șir cu turiști ce urmau intre în palat, iar de atunci familia care se odihnea la doar 20 de metri distanță nu l-a mai văzut. Acum și Ministerul Afacerilor Externe a demarat formalitățile de căutare în țara turcă.

Salvatore Popescu, inginerul de 51 de ani din Ploiesti plecase impreuna cu sotia, fiica, soacra si sora acesteia intr-o excursie de 5 zile in Istanbul. Au ajuns cu autocarul unei agentii de turism din oras, si nimic nu prevestea un astfel de deznodamant. De atunci a inceput un intreg haos pentru familia inginerului. Norocul a facut ca directorul agentiei de turism cu care au ales sa plece, sa fie turist in acea excursie. Cu el,  sotia lui Salvatore, Ioana Dima a inceput cautarile.

Politia turistica din Istanbul a confirmat familiei ca la niciunul dintre spitale nu apare vreun pacient cu numele ploiesteanului. Duminica noapte familia inginerului a revenit in tara, odata cu restul grupului cu care iesise din tara. Sotia lui Salvatore a mers la Consulatul Turciei la Bucuresti, dar si la Ministerul Afacerilor Externe.

Ministerul  de Externe a  anuntat ca face verificari si ca a demarat procedurile ce se impun in astfel de cazuri. Potrivit celor apropiati, barbatul era inginer si lucra pentru sucursala locala a unui operator din domeniul gazelor naturale. Era un om linistit, iar relatia cu familia era un absolut normala. Sotia a precizat că soţul ei nu avea nimic de valoare asupra lui care să atragă atenţia unor tâlhari, iar în portofel avea doar bani româneşti si posibil buletinul de identitate. Pasaportul insa a ramas in camera de hotel, iar acum este in posesia familiei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>