Menu

Social
LE-AU VENIT DE HAC TURTURELELE

O partidă de vânătoare în județul Buzău la care au participat 6 libanezi s-a încheiat la Poliție. Toți 6 sunt cercetați pentru braconaj după ce au vânat ilegal, în zona fondului de vânătoare Amara, guguștuci și turturele. Pe lângă faptul că s-au ales cu dosar penal, bărbații au rămas atât fără vânat, dar și fără armele și muniția din dotare.

Distracția a 6 cetățeni libanezi a fost întreruptă, în acest weekend, de polițiștii buzoieni de la Arme, Explozivi și Substanțe periculoae. La granița județelor Buzău și Brăila, mașinile în care cetățenii arabi se aflau au fost oprite la un control de rutină. Oamenii legii au descoperit că libanezii participaseră la o partidă de vânătoare ilegală.

În mod normal, cei șase libanezi aveau nevoie de autorizaţie de la asociaţia vânătorilor, chiar și pentru a împușca turturele. Ei dețineau o autorizație de vânătoare, însă anchetatorii au constatat că este una în care se falsificarseră date și semnături.

Celor 6 libanazi le-au fost confiscate de poliţişti șapte arme performante de vânătoare, aproape 1.000 de cartușe şi toată prada: 66 de turturele.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>