Menu

Politic
FIREA A CERUT DEMISIA LUI DRAGNEA

Vicepreşedintele social-democrat Gabriela Firea, primar general al Capitalei, a cerut aseară, în cadrul unei emisiuni la TVR, demisia lui Liviu Dragnea, de la conducerea Partidului Social Democrat. Aceasta a spus o retragere a liderului PSD ar fi benefică pentru partid și pentru țară, acuzându-l pentru modul de lucru, acela de a se consulta, în luarea deciziilor, doar cu câteva persoane, din afara partidului.

Seria acuzatiilor venite din partea vicepresedintelui Gabriela Firea la adresa lui Liviu Dragnea, a continuat aseara, la o emisiune a televiziunii publice. Aceasta a vorbit despre cum se desfasoara activitatea in cel mai mare partid politic din Romania, dar mai ales depre modul de lucru al liderului PSD. Firea a spus ca Liviu Dragnea nu se consulta  cu nimeni si ia deciziile singur sau numai cu cateva persoane din afara partidului, iar vicepresedintii si membrii Biroului Politic se trezesc cu legi peste noapte.

Primarul general al capitalei a mai apreciat că o retragere a lui Liviu Dragnea de la conducerea Partidului Social Democrat „ar fi benefică”, în cazul în care liderul PSD nu  va reusi sa isi schimbe modul de lucru. Potrivit acesteia, sunt mulţi membri ai PSD, chiar vicepreşedinţi, care după căderea Guvernului Tudose au aflat „pe surse” sau din presă care sunt candidaţii pentru funcţia de premier. Firea a adăugat că acest lucru „nu este normal”.

O alta problema identificata de vicepresedintele PSD este aceea ca in partid sunt promovati doar cei din Teleorman. Primarul general al Capitalei a tinut sa precizeze că rămâne membru al PSD, spunând că nu se alătură adversarilor partidului, aşa cum a susţinut în urmă cu o zi liderul formaţiunii, Liviu Dragnea.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>