Menu

Sport
O NOUĂ MEDALIE DE AUR

Rezultate remarcabile pentru pugilistele buzoience la Finalele Campionatului Naţional de Box Feminin, disputate la Eforie Nord, de unde s-au întors cu șapte medalii. „Veterana” Steluţa Duţă, sportivă care boxează pentru SCM Gloria Buzău, a cucerit al 16-lea titlu de campioană naţională.

Nu mai puțin de 9 sportive din Buzău au participat la Finalele Campionatului Naţional de Box Feminin, competiție desfăşurată între 27 august şi 1 septembrie, în stațiunea constănțeană Eforie Nord. Ele au obţinut o medalie de aur la senioare şi două la tineret, o medalie de argint la senioare şi două la junioare şi o medalie de bronz la tineret. Cum era de aşteptat, multipla campioană națională Steluţa Duţă, a reuşit să cucerească încă o dată titlul suprem la senioare, la categoria 48 de kilograme. Este pentru a 16-a oară când sportiva antrenată de Constantin Voicilaș învinge în finala naţională de box feminin, la senioare.

Steluţa Duţă urmează să boxeze la un turneu european în Turcia, unde a mai câştigat patru medalii de aur şi două de argint, apoi  va participa la Campionatul Mondial din India.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>