Menu

Social
VÂNĂTOARE DE „RABLE”

Nu se mișcă din loc cu anii, unele nu mai au nici parbriz sau volan, dar ocupă locuri de parcare prețioase, în condițiile în care numărul de mașini crește amețitor în această perioadă, după eliminarea taxei de mediu. Este vorba despre mașinile abandonate pe străzile municipiului Buzău, prezența acestora fiind anunțate prin zeci de sesizări primite pe adresa Poliției Locale.

Polițiștii locali continuă să caute „rable” pe străzile orașului Buzău, mașini abandonate de ani buni care ocupă locuri de parcare prețioase. Numai luna trecută, au fost identificate, în două cartiere ale orașului Buzău, zeci de maşini abandonate. Vehiculele nu au mai fost mişcate de mai bine de un an. Autovehiculele abandonate, unele în stare avansată de degradare, vor fi ridicate de către un utilaj al societății Urbis Serv și transportate la un depozit al societății.

Acțiunile privind identificarea și ridicarea mașinilor abandonate vor continua, asigură oamenii legii. Conform legislației, autovehiculul poate fi declarat abandonat dacă se află în același loc de cel puțin un an de zile, abia apoi putând fi urmate procedurile de ridicare a acestora de pe domeniul public.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>