Menu

Social
ÎN COMĂ DE LA STUPEFIANTE

Un bărbat de 38 de ani din Focşani a ajuns în comă profundă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean „Sfântul Pantelimon”. Medicii de aici spun bărbatul ar fi consumat stupefiante după care s-a accidentat, prin cădere. El a fost transportat ulterior la un spital din capitală.

Din primele informaţii, bărbatul se afla la pescuit când i s-a făcut rău, iar prietenii săi au sunat la 112.
Politistii spun ca acesta era deja in coma cand a fost preluat de salvare. Bărbatul a fost  dus la spitalul judetean Sfantul Pantelimon din Focsani iar medicii de aici, au descoperit in urma testelor specifice, ca a consumat substante interzise.  Barbatul avea si un traumatism cranio-cerebral si hemoragie , motive pentru care s-a decis transferarea lui la  Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare din Bucureşti.

Potrivit poliţiei, traumatismul cranio-cerebral a fost, cel mai probabil, provocat prin cădere, dar se fac în continuare cercetări pentru a se stabili cu exactitate cum s-a petrecut evenimentul.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>