Menu

Social
S-AU RĂSTURNAT CU MAȘINA

Accident spectaculos produs astăzi pe o ploaie torențială la ieșirea din Buzău către Gălbinași. Doi tineri din județul Buzău  au văzut moartea cu ochii după ce s-au răsturnat cu mașina. Șoferul de 22 de ani și pasagera care se afla în mașină, de 20 de ani, au suferit leziuni și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.  

Accidentul s-a produs, astazi, în jurul prânzului, la iesirea din orașul Buzău către Gălbinași. Pentru că avea vitează iar soseaua era udă, șoferul în vârsta de 22 ani din Stâlpu a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens și s-a răsturnat pe câmp. În urma cascadoriei, șoferul și pasagera de 20 de ani care se afla in masina, au suferit leziuni și au fost transportați la spital.

Potrivit medicilor de la Spitalul de Urgență Buzău, starea victimelor este stabila. În ciuda accidentului, traficul rutier pe Drumul Național 2 B care leagă Buzăul de Brăila s-a desfășurat fără probleme.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>