Menu

Social
TATĂ ȘI FIU, MORȚI ÎN ACCIDENT

Două persoane, tată și fiu au decedat, aseară, într-un grav accident rutier produs pe DN1, în zona localității Sinaia, după ce trei autoturisme au intrat în coliziune. O a treia persoană, un bărbat de 60 de ani a fost rănită și transportată la spital.

Potrivit politistilor accidentul s-a produs pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile meteo, respectiv ploaie si carosabil umed, motiv pentru care masina in care se aflau tatal si fiul, de 48, respectiv 20 de ani, a derapat, s-a invartit pe sosea, si a ajuns pe celălalt sens de mers, unde a lovit două autoturisme.

Tânărul de 20 de ani, care se afla la volan, a murit pe loc, iar  tatal sau a fost resuscitat de medici minute în șir, dar în zadar.  De ajutorul celor  de pe ambulanta  a avut nevoie și conducătorul auto al uneia dintre mașinile izbite.  Barbatul,  care in urma impactului s-a ales cu  un traumatism cranio cerebral minor si  traumatism  de coloana toraco-lombara,  a fost transportat la spital.  Alte trei persoane aflate in autoturismele implicate in coliziune nu au suferit leziuni. Politistii fac acum cercetari pentru a afla exact cauzele producerii accidentului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>