Menu

Social
O NOUĂ CALE DE ACCES

spital-upuSpitalul Judeţean Buzău va dispune de o altă intrare pentru pacienţi şi vizitatori, aceștia nemaifiind obligaţi să străbată curtea unităţii.

Intrarea există încă de la construirea clădirii, dar nu a fost folosită până acum. Noua cale de acces este situată în apropierea celei de la Ambulatoriu, care dispune şi de o rampă pentru persoanele cu handicap, iar accesul se face direct din stradă, fără a mai trece prin curtea spitalului.

Cel mai probabil, proiectul amenajării noii intrări, a spaţiului verde şi a aleii de acces ar putea fi gata în  octombrie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>