Menu

Social
EXISTĂ ȘI POLITICIENI … PUFOȘI

Există și politicieni … pufoși. O recunosc chiar ei, după ce, în ultima vreme au pierdut lupta cu kilogramele, deși ocupă funcții destul de solicitate, atât în administația centrală, cât și în cea locală. Fostul vicepremier Marcel Ciolacu, liderul PSD Buzău, mărturisește că s-a îngrășat vizibil de când a părăsit Guvernul Tudose, lucru pe care l-au constatat nu doar jurnaliștii, ci și liderul partidului, Liviu Dragnea. Ciolacu are însă o satisfacție: el a constatat că și la Buzău există moda kilogramelor în plus și asta chiar la vârful Consiliului Județean, în persoana celor doi vicepreședinți.

Conul de umbră în care a intrat fostul vicepremier Marcel Ciolacu după căderea Guvernului Mihai Tudose a avut urmări. Liderul PSD Buzău a căpătat rotunjimi vizibile, semn că absența de pe firmamentul scenei politice dăunează grav sănătății. Chiar și Marcel Ciolacu recunoaște că a pierdut, în ultima vreme, lupta cu kilogramele. Lucru sesizat nu doar de jurnaliștii de la Parlament, ci și de liderul PSD, Liviu Dragnea.

Marcel Ciolacu are însă și motive de satisfacție. El a sesizat că și la Buzău există câțiva politicieni pufoși și i-a dat drept exemplu pe cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean, Romeo Lungu și Adrian Petre. Observațiile estetice ale lui Ciolacu au fost făcute ieri, în plenul ședinței în care a fost aleasă o nouă structură de conducere a organizației municipale a PSD Buzău.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>