Menu

Social
VOUCHERE DE VACANȚĂ ȘI ÎN 2019

Bugetarii vor beneficia de vouchere de vacanţă și în 2019. Decizia guvernului de a menține această facilitate vine după ce inițiativa a fost un succes atât pe plan economic, cât și social. Voucherele de vacanță au determinat o creștere cu 15 la sută a unităților de cazare, dar și mai mulți turiști.

Deşi în urmă cu două luni existau discuţii ca voucherele de vacanţă să fie eliminate de la 1 decembrie, prin inlocuirea lor cu indemnizatii de vacanta, Executivul a revenit asupra dezbaterilor în acest sens şi a stabilit ca bugetarii să primească vouchere de vacanta si anul viitor.

In luarea deciziei de acordare in continuare a voucherelor de vacanta s-a tinut cont de beneficiile economice si sociale, inregistrate in primul semestru al acestui an. Mai précis, in sectorul turismului numărul unitatilor de cazare a crescut cu 15 la suta, fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar numarul turistilor a crescut si el cu peste 4 procente. Anul acesta de voucherele de vacanta beneficiaza peste 1,2 milioane de romani, care lucreaza in institutiile de stat. Voucherele sunt nominale, au o valoare de 1450 de lei si pot fi folosite doar pentru destinatii turistice din Romania.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>